Friss hírek

2009.01.11. 15:10

ELTŰNT FRANCIA LÁNY: Felvonulással emlékeznek

<p>Néma felvonulással emlékeznek diáktársai és ismerősei vasárnap délután a december elején Budapesten eltűnt francia diáklányra. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a menet délután három órakor az elől a Dohány utcai szórakozóhely elől indul, ahonnan a lány az eltűnése éjszakáján hazaindult. A felvonulók azt az útvonalat követik, amelyen a lány is végig mehetett. A Roosevelt térig vonulnak.</p>

A francia diáklány december 4-én tűnt el Budapesten. Bretnacher Ophélie Aureliáról egyelőre annyit tudnak, hogy este egy VII. kerületi szórakozóhelyen volt a barátaival, innen egyedül indult el. Táskáját, benne személyes irataival és telefonjával a Lánchíd pesti pillérénél találta meg egy Magyarországon tanuló olasz egyetemista. Azóta külön nyomozócsoport alakult a felkutatására. Néhány héttel ezelőtt a francia és magyar rendőrök egy speciális szonárral is átvizsgálták a Duna több száz méteres szakaszát, de a diáklány holtteste nem került elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!