Akiről kevesebb szó esik

Akiről kevesebb szó esik
A legtöbb gratulációt, puszit, kézfogást valószínűleg Benczés Miklós, a DVTK edzője kapta a szombati fieszta során.

– Annak örülök a legjobban, hogy amit ígértem, azt sikerült betartani, vagyis a csapat tényleg szórakoztatta a közönséget, olyan játékot produkáltunk, ami méltó volt ehhez az ünnepi esetéhez. Nem akarom elvenni ezt a sikert senkitől, ez nem ennek a csapatnak, nem az edzői stábnak a sikere, hanem egy közösségé, és ebbe beletartoznak természetesen a szurkolók, a klubvezetés, a tulajdonosok, és az önkormányzat is.

Azonban egyvalakiről, akiről kevesebb szó esik az elért eredmények kapcsán mindenképpen meg kell emlékeznem. Ez az ember Szentes Lázár szakmai igazgató. Örültem volna, ha ő is lett volna velünk, mert neki nagy szerepe van abban, hogy idáig jutottunk. Köszönet neki.

A mostani eredmény azt hiszem hűen tükrözte azt, hogy kinőttünk ezt az osztályt, és hogy jövőre más csapatok ellen kell, hogy megmérettessünk. Szép este volt, a csapat a közönségért, a közönség a csapatért tett, mindenki adott valamit, és kapott is.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a boon-sportoldal kategóriából