Akik tökélyre fejlesztik a lehetetlen parkolást Borsodban

Akt.:
A legelvetemültebb parkolásokat keressük
A legelvetemültebb parkolásokat keressük - © Fotó: Dreamstime
Borsod-Abaúj-Zemplén – Keresztbe-kasba, két helyre, vagy egyenesen négyre, a merőleges parkolóhelyre hosszában, a párhuzamosra keresztben, a halszálkásra fordítva, családira kabrióval, rokkant helyre sportautóval, rá a megállni tilos táblára, elfoglalva a járdát, felállva a díszkőre, fűre, beparkolva a bevásárlókocsi tárolóba. Ismerős?

Látott már olyan autóst, akinek ráfért „az arcára”, hogy így álljon meg, vagy esetleg még vadabb módon? Van kéznél egy kamera, telefon, és legszívesebben lefotózná, hogy közzétegye, vagy már meg is tette?

Az Észak-Magyarországban, illetve a Borsod Online internetes oldalunkon szeretnénk közreadni a legelvetemültebbekről egy kis csokrot, a legvadabbakról egy összeállítást. Ha tehát ilyet lát írja meg nekünk, fotózza le, csináljon egy kis videót és küldje el nekünk, hogy közreadjuk. Hátha ezzel elvehető a hasonlóan gondolkodók kedve attól, hogy a saját parkolójuknak nézzenek minden területet, ahol elfér egy autó. Persze, ha más járművet lát elképesztően parkolni, akkor is küldje el nekünk a fotóját bátran! A leveleket, fotókat az imre.horvath@eszak.hu címre várjuk.

– ÉM –