Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)

Akt.:
Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)
Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)
Néha a rutin, tapasztalat vagy csak a vak szerencse segít.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Durván vicces bizonyíték arra, hogy az emberek semmiből sem tanulnak

Lefröcskölt stoppos, centikkel elkerült tragédia és persze rengeteg pofára esés – ez mind benne van október legütősebb failválogatásában. Csak nézni kell, és persze hangosan kárörvendeni.

Videó: Amikor a humor túl messzire megy – Kíméletlen, de mégis elképesztően vicces halloweeni tréfák

Nyakunkon a Halloween, ilyenkor itt-ott teljesen természetes, hogy mindenki – még az állatok is – a frászt akarja hozni a másikra. A Failarmy összeválogatta az utóbbi idők legsúlyosabb ijesztgetéseit, amik között van pár igen durva is.

Videó: Sírva röhögős videóban gyűjtötték össze a hét legviccesebb szerencsétlenkedéseit

Vannak, akik újra és újra bebizonyítják, hogy a kamerás mobil az egyik legjobb találmány, amit ember valaha alkotott. Megérkezett, és elképesztően magasra tette a lécet október harmadik hetének failparádéja!

Videó: “Fogd meg a söröm, simán megy ez” – Esések, amik lassan már nekünk fájnak

Befutottak október első hetének válogatott failjei, most talán még a szokásosnál is több a könnyezve röhögős zakó. Jó szórakozást!

Videó: Az ősz eddigi legsúlyosabb bukásai

Célzott fejes focilabdával, megmagyarázhatatlan baleset, agresszivitását alig leplező óriáskígyó, és rengeteg kivégzett videokamera: ezt mind tudja az a szeptemberi csokor, amit a Failarmy rakott össze jó szívvel.

Videó: Ezek az emberek nem gondolták végig, mit vállalnak be

Nem egyszerű műfaj eltalálni a kinézett célt, sokan mégis melldöngetve állnak oda, hogy akkor majd ők megmutatják. Természetes, hogy nem jön össze, de így legalább van egy csomó videó, amin mindig lehet egy jót röhögni. A Failarmy válogatása következik.