Akik a legszebben rajzoltak

Nehéz volt választani a szebbnél szebb rajzokból
Nehéz volt választani a szebbnél szebb rajzokból
Miskolc – Rajzpályázatunk nyerteseit csütörtökön várjuk a City Hotelbe.

Megvannak rajzpályázatunk nyertesei. Kedden járt szerkesztőségünkben a kéttagú zsűri, akik a miskolci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola rajztanárai: Némethné Náther Erika és Repka József. Sok szép rajz érkezett szerkesztőségünkbe, pedig ezúttal nem volt könnyű dolguk a gyerekeknek, hiszen a pályázat címe ez volt: „A látássérült emberek és mi”.

Ötletes munkák

Az Észak-Magyarország az Első Miskolci Lions Klubbal közösen hirdette meg a rajzpályázatot annak apropóján, hogy a klub idén 25 éves, és a mozgalom képviselői Miskolcon tartják az országos konvenciót.

A zsűri kiemelte: a gyerekek változatos technikákkal dolgoztak, a rajzok kifejezték az együttérzést és a segítő szándékot.

Rendkívül ötletes munkákat küldtek be az Éltes Mátyás Óvoda és Általános Iskola Tüskevár Tagintézményének növendékei, akik tapintható, illatos képeket festettek. Dicséret illeti őket. A zsűri kiemelte azt is: nemcsak megyénkből, de az ország szinte minden részéből érkeztek pályamunkák.

ÉM-HE


A nyertesek

A rajzpályázat díjkiosztó ünnepségét május 19-én, csütörtökön tartjuk délután 2 órakor Miskolcon, a City Hotelben (Miskolc, Csabai kapu 6.). Kérjük a kedves szülőket, hogy hozzák el az ünnepségre gyermeküket, hogy megérdemelt nyereményüket átvehessék.

Óvodások

1. Sciotti Sofia, Albertfalva
2. Kecskés Emma, Hernádnémeti
3. Csősz Zoltán, Berettyóújfalu
4. Németh Petra, Miskolc
5. Török Panna, Hernádnémeti

Alsósok

1. Kis-Vaszil Nikolett, Miskolc
2. Takács Nikolett, Miskolc
3. Hegedűs Anna, Mezőkövesd
4. Fekete Regina, Hajdúszoboszló
5. Habán Vivien, Berettyóújfalu

Felsősök

1. Turóczy Gréta, Kazincbarcika
2. Hegyesi Katica, Debrecen
3. Szamkó Dalma, Miskolc
4. Bodnár Imola, Miskolc
5. Kiss Lilien Virág, Hajdúszoboszló

Címkék: ,