Akik a helytelen parkolás bajnokai

Akt.:
Ez sem az igazi...
Ez sem az igazi... - © Fotó: olvasónk
Borsod-Abaúj-Zemplén – Továbbra is várjuk olvasóinktól a rosszul parkolók fotóit.

Érkeznek – de még mindig várjuk – a fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel úgy álltak meg, hogy azzal a szabályokat, vagy a jó ízlést hágják át, esetenként mindkettőt.

Múlt heti összeállításunkban kiemeltünk egy Suzukit, amely négy parkolóhely felfestésének a találkozására állt, és ezzel a legrosszabbul parkoló lett az eddig megjelent fotók versenyében, melynek kapcsán a márka kedvelőitől kaptunk hideget, meleget. Ismét hangsúlyozzuk, bármilyen autóval – sőt járművel – meg lehet állni rosszul, vagy szabálytalanul, de ettől még az említett autós vitte a múlt héten a pálmát a négy parkolóhely blokkolásával.

Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis
Miskolc - Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni...! Szép számmal érkeztek fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel ...

Nincs is útban?

Sokan nem értik, hogy kit zavar, ha valaki az üzletek bejáratától távolabb áll meg a fotón látható módon, vagy olyan részén a parkolónak, ahol „nincs útban”.

parasztparkol6_650

Továbbra is sokan hivatkoznak arra, azért támogatják a két, esetenként több parkolóhelyre való beállást, mert így elkerülhetőbb, hogy ajtórányitással kárt tegyenek az autóban, amely javítása komoly összeget vehet igénybe. De többen azt is elismerték, hogy az ilyen megállás után minimum az ablaktörlő lapátokat felhajtogatják bosszúból az autóikon, de azok, vagy éppen az antenna letörésére, az autó szándékos összekarcolására is van példa. Ezt természetesen elítélendőnek tartjuk, a szabálytalan parkolással egyetemben.

Önnek mi a véleménye erről? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat és persze fotókat továbbra is az imre.horvath@eszak.hu címre.

ÉM


Miskolc - Továbbra is érkeznek a fotók olvasóinktól a bosszantóan parkoló autósokról. A mostani képek egy már nem fiatal mobiltelefonnal, a miskolci Martin-kertvárosban készültek. A piros autó a településrész egyirányú utcácskájában a menetiránnyal szemben, az utcakereszteződésbe belógó farral p...

A legelvetemültebb parkolásokat keressük
Borsod-Abaúj-Zemplén - Keresztbe-kasba, két helyre, vagy egyenesen négyre, a merőleges parkolóhelyre hosszában, a párhuzamosra keresztben, a halszálkásra fordítva, családira kabrióval, rokkant helyre sportautóval, rá a megállni tilos táblára, elfoglalva a járdát, felállva a díszkőre, fűre, beparkolv...