„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie”

Akt.:
„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie”
„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie” - © Fotó: Homoky György
Miskolc, Budapest – „Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC ellen elszenvedett idegenbeli 6-2-es vereséget követően.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): Nagyszerű futball volt, amit ma a csapat nyújtott, gyönyörű szép gólokkal. A csapat, a játékosok egyértelműen sokat akartak vállalni, teljesíteni, és ezt lehetett rajtuk látni. Nagyon szépek voltak a gólhelyzeteink, maguk a gólok, megjutalmazott bennünket az a taktika, amit terveztünk, két csatárral. Megérkeztünk a bajnokságba.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie, nem játszottunk ma jól. Teljesen más sebességi fokozatban futballozott a Ferencváros, megtettünk mindent, de erőben nagyon felettünk van a Fradi. Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni, szép gólokat szerzett ellenfelünk, annak azért örülök, hogy tartása legalább volt a csapatnak, szereztünk két gólt. Van nagyon sok hiba, amit ki kell javítanunk, dolgozni fogunk. Sokat kell tennünk azért, hogy ebben a sebességben tudjunk focizni, és akkor talán lesz itt esélyünk.


A mérkőzés összefoglalója


BOON-ÉLŐ – FTC vs. DVTK 6-2 (1-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Ferencvárosi TC együttese ellen szombaton 20.30-tól Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!