Akciófilmbe illő jelenetek a Miskolc Plázánál

Akt.:
Akciófilmbe illő jelenetek a Miskolc Plázánál
Miskolc – Ki kellett üríteni szerda délután a Miskolc Plaza parkolóházát és egyik szárnyát, a rendőrök bombát kerestek.

bombariado-20-aj

Akciófilmbe illő jelenetet láthattak azok, akik szerda délután a Miskolc Plaza környékén voltak. A rend­őrség percek alatt lezárta a bevásárlóközponthoz közeli utcákat, a parkolóházba senki nem mehetett be, az épület parkoló felé eső szárnyát ki is ürítették. A moziban a vetítés is félbemaradt, a közönségnek el kellett hagynia a termeket. Valaki ugyanis felhívta a 112-es segélyvonalat, hogy bomba van a Miskolc Plazában – tudtuk meg Janasóczki Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

bombariado-18-aj

A parkolót sem hagyhatták el az autósok, elhagyatottan vesztegeltek a gépjárművek. Tovább képek itt >>>


A helyszínre érkezve tömeg fogadott minket, sokan csak találgatták, mi lehet az oka a kiürítésnek. A plázából kiérkezők azonban tudták, a rendőrség bombát keres. A parkoló felőli szárnyban található üzleteket el kellett hagyni, oda csak 2,5–3 óra múlva, a teljes átvizsgálás után térhettek vissza az eladók és a vásárlók. Éppen úgy, ahogy a parkolóházba is, a rendőrségi ellenőrzés alatt senki nem hozhatta ki az autóját. Többen busszal indultak el, mert sietniük kellett. De nem csak ők bosszankodtak, a pláza felé autózók is, hiszen a lezárások miatt órási kerülőkkel és dugóban lehetett megközelíteni a belvárost.

A rendőrség átvizsgálta az épületet, de nem találtak bombát. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indít nyomozást.

ÉM-NSZRBombariadó miatt a rendőrség lezárta a Miskolc Pláza épületét szerdán kora délután. Munkatársunk helyszíni tudósítása(Fotók)#miskolc #bombariado Borsod Online Miskolc Plaza

Szerző: Borsod Online, 2015. december 30.