Elfogták a 18 éves szesztolvajt Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Bolti tolvajt is fogtak a rendőrök - illusztráció
Bolti tolvajt is fogtak a rendőrök - illusztráció
Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. augusztus 24-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Péter 18 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 10 óra körüli időben az egyik miskolci élelmiszerüzletből tulajdonított el szeszes italokat. Az elkövetőt az eladók jelzése alapján a rendőrök a bolt közelében elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A kazincbarcikai járőrök további egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a mezőkövesdi, az ózdi és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s