Akár Sárbogárdon is lehet a Miskolcról eltűnt 13 éves lány

Akt.:
Eltűnt a 13 éves Esztergályos Lilla
Eltűnt a 13 éves Esztergályos Lilla
Miskolc – A rendőrség bemérte Esztergályos Lilla telefonját, de aztán eltűnt a látókörből.

A rendőrség a lakosság segítségét is kérte egy 13 éves miskolci kislány eltűnése miatt. A Miskolci Rendőrkapitányságon Esztergályos Lilla szülője tett bejelentést, hogy lánya április 5-én 7 óra körül lakásukról ismeretlen helyre távozott és az azóta nem adott életjelet magáról. Állítólag fél 8 körül még látták a Tiszai pályaudvaron. A rendőrség keresi Lillát és szerdán délután – annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva – be is mérték mobiltelefonját, de aztán a jel eltűnt. E szerint akár lakhelyétől több száz kilométerre, Sárbogárdon, vagy környékén is lehet a kislány.

A rendőrség által közrebocsátott személyleírás szerint a lány megközelítőleg 174 centiméter magas, 58-60 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja színe világosbarna, mely hátközépig ér. Szeme színe kékes-szürke, arca kerek, álla közepén kis gödröcske van, fogazata szabálytalan, elől farkasfoga van. Különös ismertető jele, hogy szeme alatt 1 centiméter hosszúságú heg látható. A kislány iratokkal nem rendelkezik és könnyen ismerkedik.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 46/514-511/26-68-as telefonszámon az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

ÉM-SZB


Rendőrségi felhívás – Eltűnt a 13 éves Esztergályos Lilla Miskolcról

Miskolc – A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 13 éves miskolci kislány eltűnése ügyében.
hirdetés


hirdet�s