Akár 10 millió forintot is kaphat a jól tippelő

Akár 10 millió forintot is megtakaríthat az a lakásvásárló, aki sikeresen tippeli meg a két sakkóriás, Lékó Péter és Vlamigyir Kramnyik nyolcjátszmás rapid mérkőzésének végeredményeit, sorrendjét.

Több tucat fiatalnak

Április 24-29. között zajlik az idei év egyik legrangosabb nemzetközi sakkeseménye, a Lékó Péter és Vlamigyir Kramnyik nagymesterek nevével fémjelzett nyolcjátszmás rapid sakkmérkőzés.

Az összecsapás egyfajta beharangozója a miskolci Lékó-sakkiskola április 23-i megnyitásának, ahol több tucat fiatal reménység fejlesztheti majd sakktudását és léphet az olyan nagyságok, mint a Polgár testvérek és Lékó Péter nyomába.

25 digitális sakkóra

A Miskolcon nagyszabású ingatlanfejlesztésbe, lakásépítésbe kezdett Telek Kft. A Lékó-sakkiskola indulását, illetve a fiatal tehetségek mindennapjait további 25 digitális sakkóra adományozásával kívánja segíteni.

A társaság által Miskolc Rózsadombján, Komlóstetőn építendő 200 lakásos lakókert első ütemében megépült 21 lakásos társasház adta az alábbi játékos akció apropóját.

Tippelni kell

Aki pontosan tippeli meg a két nagymester mérkőzéssorozatának végeredményét, a 21 lakásos megépült társasházban található lakások egyikének megvásárlása esetén akár 2 millió forintos (a kiválasztott lakás vételárának 10 százalékáig terjedő) kedvezményben részesülhet.

Akik a 8 játszma eredményeit és sorrendjét is helyesen találják el, akár a kiválasztott lakás vételárának 50 százalékát kitevő 10 millió forintot is megspórolhatnak.

A játék során elnyert kedvezmény érvényesítésére akkor nyílik mód, ha az adás-vételi szerződést 2007. május 12-ig, a miskolci lakásvásárig megkötik.

A játék menete

A mérkőzés végeredményét az e célra rendszeresített, Telek Kft. emblémával ellátott és a miskolci Komlóstető épületet bemutató A5-ös formátumú lapon kell megjelölni, majd azt a Miskolci Nemzeti Színházban, valamint a Városház téren, a Sakk- és Borhét helyszínén felállított Telek Kft. szavazódobozokban 2007. április 25. (szerda) 16 óráig bedobni (ekkor kezdődik az első Lékó-Kramnyik páros mérkőzés).

A dobozokban elhelyezett tippszelvényeket a Telek Kft. letétbe helyezi, a verseny végeztével megtartott közjegyzői bontást követően pedig írásban tájékoztatja a nyerteseket a tipplapon megadott címen, hogy amennyiben a lakásvásár idejéig szerződést köt, a lakások listaárának 10 vagy akár 50 százalékáig terjedő kedvezmény illeti meg.

A program
Április 23., hétfő, 19 óra: a Lékó-sakkiskola ünnepélyes megnyitója

Április 24., kedd, 18 óra: a nagymesterek rapid sakkmérkőzésének ünnepélyes megnyitója a Miskolci Nemzeti Színházban

Április 25., szerda, 16 óra: szavazólapok leadásának határideje, az első Lékó-Kramnyik mérkőzés kezdete

KT