Akadozott a UPC szolgáltatása Borsodban

Akt.:
Vihar után
Vihar után - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Csütörtökön reggel Miskolcon és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei régióban nem működtek a UPC szolgáltatásai.

A cég sajtóosztályától megtudtuk, hogy az elmúlt napok viharos időjárása Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén jelentős károkat okozott a UPC hálózati berendezéseiben.

A Szent István úton például egy kitört fa a kábelre zuhant és leszakította azt a tartóoszlopról. Máshol a villámcsapás tette tönkre, sőt, volt, ahol fel is gyújtotta az optikai rendszert.

Ennek következtében tapasztalhattak sajnos zavarokat az előfizetők a cég szolgáltatásaiban.

Hibaelhárítás

Természetesen a cég kollégái nagy erőkkel dolgoznak a hibák elhárításán és egyeztetnek az áram- és egyéb szolgáltatókkal annak érdekében, hogy mindenütt mielőbb helyreállhasson a rendszer.

Ügyfeleik türelmét és megértését ezúton is köszönik és továbbra is várják az esetleges hibabejelentéseket a 1221-es telefonszámon.

Katasztrófavédelem

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője is arról tájékoztatta lapunkat, hogy folyamatosan zajlanak Miskolcon és a megyében az elmúlt nap viharai által okozott károk eltakarító munkálatai. A megyében szerdáról csütörtökre virradóra csak egy kisebb vihar volt hajnalban, ami ágakat tört le. Ezek helyenként úti akadályokat képeztek, amelyeket pár óra alatt eltakarítottak.

ÉM-NK