Ajtóstól rontott a nénire Ózdon, lezárták a nyomozást

Ajtóstól rontott a nénire Ózdon, lezárták a nyomozást
Ózd – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon rátörte az ajtót egy idős nőre, majd erőszakkal elvette a pénzét.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság J. Sándor 42 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. április 13-án 9 óra 30 perc körül Ózdon, a Táncsics telepen rátörte az ajtót egy 84 éves idős asszonyra, akitől erőszakkal elvett több tíz ezer forintot, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett támadóval szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


A rendőrök visszaadták az ózdi asszonytól elrabolt pénzt

Ózd – Lakásában raboltak ki egy idős ózdi asszonyt. A rendőrök hamar elfogták a támadót, majd visszaadták az erőszakkal eltulajdonított pénzt jogos tulajdonosának.