Ahol égig ér a kolbász

Akt.:
Ahol égig ér a kolbász
Kolbászcsodák és más gasztrokalandok, az ALDI támogatásával.

A Csabai Kolbászfesztivál a maga több százezres látogatottságával évről-évre megmutatja, hogy a minőségi gasztronómia iránti igényekre érdemes odafigyelni. Valahogy úgy, ahogyan azt a fesztivál kiemelt támogatója, az ALDI teszi.

 

Az idei fesztiválprogram fő attrakciói idén is a hagyományos versenyek voltak. Kolbászkészítő verseny, ifjúsági gyúróverseny ­– ezek az élő tradíciót, a vidék értékeit és a legnemesebb gasztrokulturális hagyományokat bemutató programok teszik a kolbászfesztivált az igazi ínyencek ünnepévé.

 

A kolbászkészítő versenyek csodáin túl a fesztivál egyik legnépszerűbb helyszíne, az ALDI Lacikonyha is számos meglepetéssel készült. A falatozóban a látogatók különleges ízelítőt kaphattak a hagyományos magyar konyha finomságaiból.

 

Az ALDI Lacikonyha kínálatában az áruházlánc által forgalmazott, kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeké volt a főszerep: malacszendvics, betyár lecsó, brassói, debreceni, töltött káposzta, grillezett zöldség és sok más ínyencség várta a fesztiválozókat.

 

A látogatók megbizonyosodhattak róla, hogy az ALDI kiváló minőségű, hazai készítésű termékeivel maguk is tökéletes magyar fogásokat tehetnek a családi asztalra.

 

A fesztivál igényes zenei programot is kínált. Az ALDI színpadon olyan, neves előadókkal találkozhattak a látogatók, mint Majka és Curtis vagy a Magna Cum Laude.

 

Az ALDI a klasszikus magyar gasztronómia és a hazai ízek mellett örömmel támogat fontos társadalmi célokat is. A cég idén is vendégül látta a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gondozásában élő gyermekeket, akik az esti koncerteken is részt vettek.

 

A tavalyi kezdeményezést folytatva, az üzletlánc a lacikonyha bevételéből idén is 500 ezer forintot ajánlott fel a gyermekvédelmi központnak.

 hirdetés
hirdet�s