AGGTELEK

Aggtelek | Fotó: Peter Fend'a, Flickr
Aggtelek | Fotó: Peter Fend'a, Flickr
Egynapos, buszos kirándulásra hívjuk Önöket az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Parkba!

Program: indulás a kora reggeli órákban Miskolcról, folyamatos utazás a Baradla-barlang vörös-tói bejáratához, a kétórás vezetett túrán színpompás cseppkőképződmények között vezet az út, megcsodálhatjuk többek között Magyarország legmagasabb állócseppkövét, a 19 m magas Csillagvizsgálót, valamint a barlang legnagyobb termét, az Óriások termét is.

A festői szépségű Jósvafőre érkezünk, ahol fakultatív programként megtekinthető a műemlék jelentőségű ófalu, a tájház és a református templom (felnőtt jegyár: kb. 700 Ft/fő).

Az ebédet Aggteleken fogyasztjuk el. Rövid szabadprogramot követően hazaindulás a délutáni órákban Szinpetri érintésével, ahol a világ legnagyobb könyvét tekinthetjük meg (felnőtt belépő: 700 Ft/fő).

Időpont: 06.27. Ár: 4 990 Ft/Fő

Foglalás 2015. június 24-ig partnerünk, az Expert-Holiday Utazási Iroda elérhetőségein:
Miskolc, Kazinczy u. 3., 46/780-450,
info@expertholiday.hu,
www.megbizhatoutak.hu.
Eng. szám: U-001257,
adószám: 23314823-2-05.

További információkat az Észak ügyfélszolgálatán (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) is kérhet.

A részvételi díj tartalmazza: az utazás és az ebéd költségét, a barlangbelépőt és a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé, illetve a fakultatív programok díját. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Címkék: ,