Friss hírek

2009.05.27. 11:46

Kiraboltak egy postai kézbesítőt Ózdon

<p>Kiraboltak egy postást Ózd belvárosában. Az eset kedden délelőtt történt, a rendőrség szerdán adott erről tájékoztatást. A rablók elvitték a pénzt, de a táska biztonsági rendszere működésbe lépett, így a piros patron feltehetően megfestette a pénzt. A tetteseket még keresik.</p>

A rablók az egyik ózdi belvárosi úton támadtak rá a segédmotorral közlekedő postásra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy bordó autó hajtott a postás mellé, a lehúzott ablakon keresztül feltehetően gázspray-vel lefújták a kézbesítőt, aki emiatt elesett. Ezután megállították az autót, majd a postást bántalmazni kezdték. A táskáját átkutatták, nagyobb mennyiségű készpénzt magukhoz vettek, és a helyszínről elmenekültek. A postás nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A postástáska biztonsági rendszere működésbe lépett, így a táskában lévő biztonsági piros festékpatron megszínezte a pénzt és feltehetően a rablókat is. A rendőrség egyelőre keresi az elkövetőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!