Helyi közélet

2011.06.04. 16:05

Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE élőben a BOON-on

<p>A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában a már bajnok DVTK a kiesés ellen menekülő Cegléd csapatát fogadta. <strong>A mérkőzésről élőben tudósítottunk.</strong></p>

 


Jegyzőkönyv

Labdarúgó NB II. Keleti csoport, 29. forduló

Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE

6 - 1 ( 3 - 1 )

Miskolc, DVTK Stadion, néző: , v.: Farkas Ádám ( Kelemen Attila, Bozó Zoltán ).

Diósgyőri VTK :  Rados - Vadász , Rakovic, Gal, Gohér - Abdouraman -  Dobos, Lippai , Luque - Granát, Menougong. Edző: Benczés Miklós

Ceglédi VSE: Miski - Fekete A., Kurucsai, Buzás, Vincze - Kenderes, Nagy L., Odrobéna, Koncz - Szabó L., Balog. Vezetőedző: Ványi Zsolt


GólszerzőOrdrobéna a 4., Granát a 11., Menougong a 22., Granát a 39., Granát az 54. , Dobos a 67., Menougong a 90.  percben.

Csere: Lippai helyett Arze az 52., Kenderes helyett Nagy T. a 60., Gohér helyett Faggyas a 63., Balog helyett Medgyesi a 70.,  Novák helyett Budovinszky a 76., Koncz helyett Busa a 78.  percben.

SárgalapFekete a 37., Abdouraman a 43. percben

 


A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában szombaton a DVTK a Ceglédet fogadja.

Több olyan labdarúgó is van a DVTK csapatában, aki számára ezzel a meccsel véget ért az idény.

Dudás Hunor: "Nem a pénzről szól"

A DVTK NB II-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét Dudás Hunort arról kérdeztük, hogy a szombati bajnokavatóval kapcsolatos költségeket ki állja, és, hogy ennek a sok programpontnak a megszervezése összességében mekkora tételt jelent. tovább »

A Békés megyeiek néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolnak. tovább

Miskolc népszerű DJ producere, a ,,totpeti” néven ismert rádiós műsorvezető  a DVTK labdarúgócsapatának sikerszériája és a bajnoki cím megszerzése apropóján elkészítette saját stúdiójában a népszerű ,,Amíg élek én..." című DVTK dal klubverzióját.

Miskolc - A színe piros-fehér, tejszínes málnakrémből és hideg túrókrémből készült, piskóta alapon, Dobos lapokból, a tetején marcipán borítással, csak természetes anyagok felhasználásával – ez a DVTK szelet, egy sütemény, amit pénteken délelőtt mutatott be a "gyártó" a miskolci Falánk Fanny vállalkozás tulajdonosa, Balázs Tibor.

Ahogy a legtöbb diósgyőri szurkolónak, nekem sem adott meg eddig, hogy testközelből átélhettem volna a diósgyőri labdarúgócsapat bajnoki címét. Nem csoda, hiszen 37 éve volt ilyenre példa a klub történelmében. Berecz Csaba jegyzete.

A Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki meccsel összefüggésben a rendőrségnek is lesz feladata.

Miskolc - 2011. június 4-én, szombaton DVTK bajnokavató rendezvény miatt este 10 órától a villamosok helyett is villamospótló autóbuszok közlekednek, valamint az Újgyőri főtérről rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig).

Miskolc, Budapest - A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr - Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek.

Persze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.

Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában