Adventi nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Akt.:
Adventi nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
Adventi nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
Miskolc – Tizenkilencedik alkalommal tartanak nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015.december 19-én, szombaton, 10 és 14 óra között várják azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

Karácsony előtti nyílt napunk is a nálunk lévő állatokról szól. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A karácsony előtti készülődés közben egy kis simogatás, sétáltatás vagy az örökbefogadás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára. De talán ajándék azoknak is, akik részt vesznek a nyílt napon.

Amennyiben egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Eddig több mint 600 állat talált gazdára – köszönjük!

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak.

2015-ben eddig 663 elhelyezett állatunk talált gazdára. Köszönjük mindenkinek a segítséget!

Jelenleg 80 kutya és 5 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű illetve kölyökkutyák és a macskák, mivel ők a hűvös időt nehezebben viselik.

A közelgő téli időjárás miatt szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.
Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk 2015 utolsó nyílt napján!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotóikkal együtt – honlapunkon.

Keresse fel Facebook oldalunkat is!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –