Adományok ócsanálosiaknak

Adományok ócsanálosiaknak
Ócsanálos – Hűtőgépet, mosógépet vagy fagyasztóládát kaphatott nyolcvan ócsanálosi árvízkárosult család egy étteremhálózat felajánlásaként. A vadonatúj háztartási cikkeket a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatta el a károsult családnak.

A támogatás összértéke hatmillió forint. Az Ökumenikus Segélyszervezet felmérései szerint az árvíz során a házakban keletkezett károk mellett a legtöbb érintett családnak a tönkrement háztartási eszközök jelentették a legnagyobb problémát. Az előre meghatározott eszközök közül a kedvezményezett családok választhatták ki, hogy mire van szükségük. A Segélyszervezet önköltségi áron tudta megvásárolni a kiváló minőségű energiatakarékos gépeket, így a felajánlásból az összes helyi árvízkárosult részesülhetett.

– Független Hírügynökség –

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s