Adománylevél-átadási ünnepség Miskolcon

Adománylevél-átadási ünnepség Miskolcon
Miskolc – A Szerencsejáték Zrt. évente bruttó árbevételének 0,8 százalékát  fordíthatja adományozásra.

Egyebek közt az egészségügy, az oktatás, a kultúra, a sport, valamint különböző civil szervezetek támogatására. A mi régiónk természetesen egy szerényebb keretből gazdálkodik, ebből kapott támogatást a Szerencsejáték Zrt. Miskolci Területi Igazgatóságán szerdán délelőtt 11 órakor nyolc alapítvány, illetve egyesület a miskolci adománylevél-átadási ünnepségen.

A támogatásban részesült alapítványok, egyesületek: a miskolci “Herman Ottó Gimnázium Az Egészséges Ifjúságért Alapítvány” - sportpálya átalakítására, a”Mozgáskorlátozottak Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete” – a Heine-Medin találkozó megrendezéséhez, a miskolci “Ködmön Társastánc Sportegyesület”- a Moszkvai Formációs Táncok Európa Bajnokságán való részvételhez, a”Miskolci Lelkisegély Telefonszolgálatért Alapítvány” – a Telefonszolgálatok Országos Konferenciájának lebonyolításához, a miskolci “Több mint legenda…” Közhasznú Alapítvány – mobil-szűrővizsgálatok elvégzéséhez, egészségmegőrző program lebonyolításához., a hajdúdorogi “Görög Katolikus Középiskoláért Alapítvány – könytárfejlesztésre, a “Nyíregyházi Cukorbetegek Egyesülete” – az egyesület működéséhez, valamint a Miskolci Szív Egyesület a XIX. Szívbeteg Országos Sporttalálkozó részvételének költségeihez.

Az adományleveleket Feldmájer Sándor, a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs igazgatója és Veres István területi igazgató adta át.
B. Gy.