Érkeznek a számítógép adományok

Akt.:
Érkeznek a számítógép adományok
Érkeznek a felajánlások a Novashop felhívására, a feleslegessé vált gépeket felújítva juttatják el olyan rászoruló családoknak, ahol egyébként nehezen kerülhetne számítógép az asztalra. A felajánlásokat március 31-ig várják.

Itt az alkalom, hogy hozzáfogjon a tavaszi nagytakarításhoz! Kezdje a használaton kívüli számítógéppel, melyeket a Novashop újra munkába állít és rászorulóknak juttat el. Nincs más dolga, csak vigye be elavult, akár működésképtelen számítógépét, laptopját a Novashop Miskolc, Soltész N. K. u. 30. szám alatti üzletébe!

Számítógépet igényelhetnek óvodák, iskolák, jótékonysági civil szervezetek, alapítványok, akiknek már tényleg nagyon régi, lassú számítógépeik vannak, vagy bővítenék a gépparkot, hogy munkájukat hatékonyabban tudják végezni.

A pályázatban le kell írni, hogy ki a pályázó, mivel foglalkozik, és milyen gépekkel rendelkeznek, valamint hogy mire lenne szükségük. A pályázatokat e-mailben az info@novashop.hu e-mail címre várják. Az elbírálás érkezési sorrendben történik, és írásban értesítik a nyertes pályázókat.

A pályázattal és a felajánlásokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 46/347-616-os telefonszámon és az info@novashop.hu e-mail címen, valamint személyesen a Miskolc, Soltész N. K. u. 30. szám alatti üzletben lehet.

http://www.novashop.hu/kapcsolat

 hirdetés


hirdet�s