Helyi közélet

2013.11.28. 15:32

„Becsatornázza” a kérdéseket az LMP

Miskolc - „Szólalj Fel! A Parlament a tiéd is!” címmel tartottak sajtótájékoztatót pártjuk egyik legújabb projektjéről Mile Lajos és Vágó Gábor LMP-s országgyűlési képviselők Miskolcon csütörtökön.

Miskolc - „Szólalj Fel! A Parlament a tiéd is!” címmel tartottak sajtótájékoztatót pártjuk egyik legújabb projektjéről Mile Lajos és Vágó Gábor LMP-s országgyűlési képviselők Miskolcon csütörtökön.Úgy vélik, sikerült meg-, illetve kitalálniuk azt a módot, amely a legközvetlenebb módon segíti az állampolgárok részvételét a róluk szóló politikai döntéshozatalban.

A „Szólalj Fel!” elnevezésű kampány október végén indult, és arról szól, hogy a választók elküldhetik az LMP részére a felvetéseiket, problémáikat, az őket foglalkoztató kérdéseket, amelyeket az LMP képviselői fogják helyettük elmondani a parlamentben. Így szeretnék elérni, hogy valóban az állampolgárokat érdeklő témákkal foglalkozzanak – az LMP-s képviselők által „becsatornázva” – a törvényhozó politikusok. A kérdéseket a [email protected] email-címre várják.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában