Abdouraman három külföldi lehetősége

Akt.:
Mohamadou Abdouraman
Mohamadou Abdouraman - © Fotó: Osztie Tibor
A tavalyi szezonban az egyik legjobb teljesítményt Mohamadou Abdouraman nyújtotta a DVTK labdarúgócsapatában.

A kameruni játékos produkciójára a jelek szerint több klubnál is felfigyeltek. Információink szerint nem csak George Menougongot vinné egy francia másodosztályú, illetve egy török elsőosztályú együttes, hanem honfitársát, Mohamadou Abdouramant is. 

A Borsod Online értesülése szerint az afrikai középpályásnak van egy harmadik külföldi lehetősége is : miután korábban játszott Albániában, portálunk úgy értesült, hogy ide is visszatérhetne, méghozzá egy fővárosi, tiranai klbbba.

Abdouramannak egyébként élő szerződése van a DVTK-nál, ne, úgy mint George Menougongnak, akinek június 30-ával lejár a kontaktusa Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek:

Menougong után külföldről érdeklődnek

Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy azokkal a diósgyőri futbalistákkal, akiknek most június 30-cal lejár a szerződése, a jövő héten , a rövid pihenő lejártát követően kezdi el a tárgyalást a klubvezetés.

DVTK: Tisza érkezhet, Szentes az edző

Benczés Miklós csak két nappal később, június 24-én csatlakozik a Diósgyőr felkészülésébe.

Kedden sorsolnak az NB I-ben

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 21-én, kedden 10 órakor tartja a 2011/2012-es NB I-es bajnokság sorsolását az MLSZ székházában.

Újabb spanyol játékost igazolt a DVTK

José Luque után újabb hispániai labdarúgó folytatja a a pályafutását Diósgyőrben. A 31 éves középpályás a spanyol és a portugál első osztályban is szerepelt.

Dunaszerdahelyről erősít a DVTK?

Az FK DAC 1904 csapatának 27 éves védője, Peter Struhár lehet az NB I-be feljutott DVTK labdarúgócsapatának egyik nyári igazolása.

 

 

 A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .