A ZTE otthonában a Kövesd

A ZTE otthonában a Kövesd
A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Zalaegerszegi TE FC vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombat este.

Zalaegerszegi TE FC – Mezőkövesd Zsóry FC (Zalaegerszeg, szombat, 18.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Nem foglalkoztatnak bennünket azok a hírek, amelyek egy része arról szól, hogy a Győr nehéz helyzete miatt akár a harmadik helyezett is felkerülhet az NB I-be, annál is inkább, mert most negyedikek vagyunk… Továbbra is azt nézzük, arra figyelünk, hogy a soron következő mérkőzésből kihozzuk a maximumot, mindent meg kell tennünk azért, hogy adminisztrációs dolgok nélkül is elérjük a célunkat, ezért különböző elméletekkel feleslegesen nem terhelem a játékosok fejét. Biztos vagyok benne, hogy egy agresszív játékot játszó Zalaegerszeggel fogjuk magunkat szembetalálni, otthon általában nehéz mérkőzéseket vívnak, mi is ezzel számolunk. Amit eddig is hangsúlyoztam: fegyelmezett, koncentrált futballal lehetünk sikeresek. Örülök annak, hogy mostanában többen is jó egyéni formát mutatnak, mint például Takács Péter, fontos, hogy mindig legyenek olyan teljesítmények a pályán, amelyek révén a mi javunkra dőlhetnek el a csaták ebben a kiegyenlített mezőnyben.

A kövesdieknél eltiltott nincs, sérült is csupán Balogh B., aki van, amit már együtt végez a csapattal, de van, amit még külön.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Hegedűs Cs., Dvorschák, Szeles, Sváb – Hegedűs D., Tajthy – Takács P., Kulcsár, Molnár G. – Bajzát.