A Z!ENEMI lett a befutó!

Akt.:
A Z!ENEMI lett a befutó!
A Z!ENEMI lett a befutó!
Miskolc – Öt tehetséges zenekar mérte össze tudását március 24-én a miskolci Helynekemben tartott HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenyének a döntőjén.

A 9. alkalommal megrendezett tehetségkutató versenyünkön a Z!ENEMI zenekar lett az első, így ők képviselik megyénket az ősszel megrendezésre kerülő országos ÖRÖM A ZENE tehetségkutató versenyen. A százezer forintos hangszervásárlási-utalvány mellett egy HELL Kart versenyutalványt vehetett át a győztes zenekar, és esélyt kapott arra, hogy az országos versenyen megnyerje az egymillió forintos hangszervásárlási-utalványt, és a kétmillió forintos lemez- és klippkészítési támogatást.

hell_amator_zenekarok_15

A képzeletbeli dobogó második fokára a Before The Last zenekar állt, aki a hatvanezer forintos hangszervásárlási-utalványon kívül egy ötnapos egri vendéglátást kapott a júniusi Utcazenészek Versenye Egerben című rendezvényre, ahol húsz helyszínen fognak fellépni.

hell_amator_zenekarok_18

A harmadik helyezett a KVHÁZ zenekar lett, akik egy negyvenezer forintos utalványt vettek át. A zenekar énekese Zombori Zsanett Újfalusi Gábor Díjat kapott. Ezzel az elismeréssel az országos verseny megyei állomásain a legtehetségesebb zenészt tünteti ki a HANOSZ.

hell_amator_zenekarok_30

A negyedik helyet megosztva a Collisborn és a Breath zenekarnak ítélte a zsűri.

hell_amator_zenekarok_34

Az öttagú zsűriben helyet foglaltak: Andrásik Remo, a HANOSZ elnöke, Fukk Attila, Havasi Zoltán, Maróthy Zoltán, a Cseh Tamás küldötte és Tímár Krisztián.

hell_amator_zenekarok_41

Minden zenekar egy-egy tálca XIXO-val és HELL-lel térhetett haza.

amator-zenekar-verseny-hell-helynekem-refo-hangfoglalo


Miskolc - Március 24-én 13 órától mindenkit várunk a Helynekembe, a HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenyének a döntőjére, amit 9. alkalommal rendezünk meg. A döntőben az alábbi zenekarok mérik össze a tudásukat: - Before The Last - Breath - Collisborn - KVHÁZ - Z!ENEMi A zsűriben helyet fog...

Hell Kart Amatőr Zenekarok Versenye 2018
Miskolc - Idén is kutatjuk az ígéretes zenész formációkat a megye határain innen és túl. A Hell Kart Amatőr Zenekarok Versenyére az elmúlt hetekben olyan amatőr zenekarok jelentkezését vártuk, akik még nem rendelkeznek kiadói múlttal. Csak saját szerzeményekkel lehetett indulni, aminek még ni...