A volt alelnök-jelölt és kormányzó lánya a tinik terhességérõl szóló mûsorban

A volt republikánus alelnök-jelölt és alaszkai kormányzó lánya az egyik amerikai tévéshow sztárja. Bristol Palin az “Amerikai tini titkos élete” címû mûsorban szerepel – közölték kedden a csatornától, ahol 2008-ban tûzték elõször a progamot mûsorra.

Sarah Palin Bristol nevû lányának terhessége komoly vita tárgya volt a 2008-as elnökválasztási kapmányban, miután a politikus John McCain republikánus elnökjelölt alelnök-jelöltje lett. Bristol 17 évesen lett állapotos, vagyis a kampány idején, ráadásul nem volt férjnél. Akkor jelentette be, hogy hozzámegy majd születendõ gyereke apjához.

Maga Sarah Palin szerepet kapott a mûsor egyik epizódjában, amelyben önmagát alakítja, és arról beszél, hogy milyen is fiatalon szülõnek lenni. A 19 éves Bristol Palin az ABC csatorna közleménye szerint azt mondta: “Izgatott vagyok, hogy egy olyan mûsorban szerepelhetek, amely a kamaszokat és a fiatal felnõtteket tanítja a tinédzserkori terhesség következményeire”. A mûsor producere azt mondta, hogy “Bristol Palin a leghíresebb amerikai tinédzser anyuka, és ezáltal igen nagy figyelmet kelt szereplése”.