A Vodafone nemcsak partner, de minta is

Akt.:
A Vodafone nemcsak partner, de minta is
Miskolc – A Vodafone jelen van a város életében is – mondta a polgármester.

A mobilszolgáltató cég nem csak gazdasági szempontok alapján működik Miskolcon, de a város életében is igyekszik jelen lenni – kezdte dr. Kriza Ákos polgármester a hétfői rendezvényen. Beszélt arról is, hogy amikor a város gazdasági életének rendbe tételét elkezdték, fontos szempontnak tartották, hogy a kultúrához csak a legvégső esetben nyúljanak, azaz onnan csak akkor vonjanak el pénzt, ha nagyon szükséges. „Ugyanis, ha a kultúra, a színház nem működik egy városban, azzal az identitása szűnik meg” – fogalmazott a polgármester.

Kiemelte, hogy városunkban egyre több fesztivál, kulturális élmény születik, és számos olyan rendezvényt is találunk Miskolc kulturális naptárában, amely a miskolci közönséget is bevonja.

„A gazdasági élet szereplői egyre inkább kezdik felfedezni a kultúrát. Ahhoz pedig, hogy a cégek kilépjenek a gazdaság területéről a város gazdasági stabilitása ad erőt” – vélekedett.

– A Vodafone nemcsak fontos partnere Miskolcnak, hanem sok szempontból minta is. Ahogy a Vodafone minél magasabb színvonalon szeretné kiszolgálni ügyfeleit, úgy Miskolc városa is a lehetőségeihez mérten szeretné úgy szolgálni az itt élőket, a miskolci polgárokat, hogy érezzék a törődést, azt, hogy aki tehetséges és szorgalmas, itt, a városban találja meg hosszútávú boldogulását” – fogalmazott.

ÉM-NSZR