Helyi közélet

2015.11.29. 08:32

Jön az advent, várakozzunk!

Miskolc - Péntek délután ünnepélyesen „felkapcsolták” az ünnepi díszkivilágítást a miskolci belvárosban, ezzel elkezdődött az advent, azaz a karácsonyvárás időszaka.

Miskolc - Péntek délután ünnepélyesen „felkapcsolták” az ünnepi díszkivilágítást a miskolci belvárosban, ezzel elkezdődött az advent, azaz a karácsonyvárás időszaka.

A hét vége délutánjain programok várják az érdeklődőket a városháza aulájában, vasárnap este pedig ünnepi műsor keretében meggyújtják az első gyertyát a Szent István tér adventi koszorúján.

- ÉM -


Miskolc - Így még biztosan nem látta a várat! Az ünnepi készülődés jegyében, a Diósgyőri vár is különleges fényekbe borul a vasárnapi gyertyagyújtásokon. A vár hétvégi programjain megtudhatjuk, hogyan ünnepelt a király, a gyerekek saját karácsonyi díszeket készíthetnek, de az idősebbek szeme is felcsillan majd a nosztalgia kisvasút láttán, amely az adventi vásáron fogadja az érdeklődőket. tovább »

Miskolc - Meghitt ünnepi hangulat, vásári forgatag várja az érdeklődőket az idei Miskolczi Adventi Vásáron november 27. és december 24. között a Szent István téren. tovább »

Miskolc - November 29-én, valamint december 6-án, 13-án és 20-án, adventi vasárnapi napokon közlekedni fog az Auchan 1-es, Auchan 2-es, a 44-es, a Tesco Avas járat, valamint az áruházakat érinteni fogják a 7-es és néhány forduló erejéig a 3-as autóbuszok. Karácsony és szilveszter napján rövidebb üzemidővel közlekednek majd az áruházi járatok. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában