A Víg özvegy és a „többiek”

Debrecen – Kállai Bori, Leblanc Győző és társaik Lehár Ferenc klasszikus Víg özvegyében: több nem is kell! Telt ház várható a Kölcsey Központ hétfői előadásán.

Aki siet, talán még kaphat jegyet a Lehár-operettre. Az előadás legalább akkora sikernek ígérkezik, mint a tavalyi Csárdáskirálynő-est. Nem is csoda: a hazai operettvilág színe-java vonul fel az örökéletű darabban. Leblanc Győző ráadásul nem csupán Danilo szerepében tündököl, de rendezőként is jegyzi a darabot – úgy tűnik, ebben is kiváló!

Programeső

Szerencsére a Kölcsey Központ tavaszi programcsokra további élményeket is tartogat: május 5-én a gyerekek szórakozhatnak a játszóházban és vehetnek részt az állatok farsangján, 10-én megcsodálhatjuk, az ExperiDance tánctársulata hogyan meséli el táncban a nagyidai cigányok történetét, 11-én Eszenyi Enikő önálló estjén merülhetünk el kortárs versek és híres tangók, sanzonok világában, 21-én a Grammy-díjas dzsessz-, funk- és fusion-szupersztár, Marcus Miller basszusgitárost láthatjuk-hallhatjuk, 23-án pedig Bodrogi Gyula és színésztársai bizonyítják be, hogy „Csak kétszer vagy fiatal”.