Hajdú-Bihar

2011.07.11. 22:29

Vihar - Fennakadások a tömegközlekedésben is

Debrecen - Szünetel a villamos és a 4-es troli vonalán is a közlekedés - tudatta a vihar múltával Csohány Andrea, a DKV Zrt. kommunikációs előadója.

Debrecen - Szünetel a villamos és a 4-es troli vonalán is a közlekedés - tudatta a vihar múltával Csohány Andrea, a DKV Zrt. kommunikációs előadója. Közlése szerint a teljes vonalon villamospótló-autóbuszok közlekednek, a Nagyállomás - Piac utca - Kossuth utca - Burgundia utca - Rákóczi utca majd az eredeti útvonalon. A 2-es és a 3-as trolik esetében is járatkimaradásra kell számítani, mindkét viszonylaton akadozik a közlekedés.

Lezárták továbbá a Széchenyi utcát teljes hosszában és szélességében, ezért az érintett buszok és trolik terelőútvonalon, a Miklós utcán keresztül közlekednek. Késések várhatók tovább a Szepes, Ondód, Pallag irányába közlekedő buszok vonalán, de - mint Csohány Andrea fogalmazott - a fel nem sorolt járatok menetrendjében is várhatóak késések, illetve járatkimaradások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!