A Vengaboys is jön a Miskolci Sörfesztiválra

Akt.:
A Vengaboys is jön a Miskolci Sörfesztiválra
A Vengaboys is jön a Miskolci Sörfesztiválra
Miskolc – Pénteken kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. A háromnapos rendezvény hazai és világsztárokkal várja a közönséget.

Két színpad lesz: a nagyszínpad és a XIXO színpad. Az előbbin pénteken fellép az Ocho Macho zenekar, valamint Kowalsky Meg a Vega, de a nyitónap nagy durranásának a Punnany Massif zenekart szánják a szervezők. A XIXO színpadra a Roy és Ádám Trió, Bereczki Zoltán, Dér Heni érkezik, éjféltől pedig az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatja a közönséget.

Szombaton igazi retró házibuli lesz a Nagyszínpadon, ahol a hangulatot csak fokozza, hogy az Animal Cannibals tagjai vezetik majd a műsort. Elsőként Warm Up Dj lép színpadra, majd egy igazi sztárzenekar, a Saragossa Band ad koncertet. A zenekar 1977-ben alakult, de megváltozott felállással az új évezredben is aktívak.

Szombaton este tíztől azonban a hazai zenekaroké a színpad, a 90-es évek sztárjai lépnek fel: Animal Cannibals, Happy Gang, Kiki, Kefir, Csordás Tibi és Zoltán Erika. A XIXO színpadon Wolf Kati ad koncertet, utána pedig a szirmabesenyői Kántor Band zenekar fokozza a hangulatot.

Boom, Boom, Boom, Boom

Természetesen a zárónap sem marad sztárok nélkül: ekkor lép fel a 90-es évek sztárzenekara, a Vengaboys. Ők egy holland formáció, 1997-ben alakultak, és két stúdió albumot adtak ki több válogatás- és remixalbum mellett. Legnépszerűbb számuk, a Boom, Boom, Boom, Boom című dal volt, ez hozta számukra az első nagyobb sikert az angol toplistákon. De a hazai sztárokból is maradt még a sörfesztivál zárónapjára, itt lesz – többek között – az R-Go, a Bikini és LL Junior is.

ÉM


"Lökd ide a sört!", avagy az első miskolci sörfesztivál 1988-ból
Miskolc - Három napon keresztül ismét a folyékony kenyéré lesz főszerep a Népkertben és most a retro videókon azt is megmutatjuk, milyenek voltak a kezdetek közel 30 éve. Mazsorett felvonulás a főutcán, sörpadok a sportcsarnokban és természetesen rengeteg sör! Az I. miskolci sörfesztivál 1988-ba...

A sörfesztivál koncertjeire mindig sokan kíváncsiak
Miskolc - A Népkert környékén élők előre félnek, hangos­­­ lesz a fesztivál. Már csak egy nap és elstartol a Miskolci Sörfesztivál. A háromnapos rendezvénynek – mint minden évben – a Népkert ad otthont. A közelben lakók azonban egyáltalán nem várják a rendezvényt, hiszen évek óta arra panaszkodna...