A várdaiak visszavágtak a kupában a szolnokiaknak

Többször találkozott már egymással a két együttes
Többször találkozott már egymással a két együttes - © Fotó: KM-archív
Kisvárda – Ismét találkozott a Magyar Kupában a Szolnok és a Kisvárda. Az előző randevú a Tisza-partiak számára volt kedvezőbb, hiszen a két­ meccs összesítésében ők jutottak tovább.

Vasárnap egyenlített a várdai csapat. A hazai kapus bakiját Sergiu Negrut használta ki, és vezetéshez juttatta a szabolcsiakat. A folytatásban nem tűnt ki a két osztálykülönbség, sőt a szolnokiak sorra alakították ki helyzeteiket, Nádházi a keresztlécet találta telibe.

A hajrára felpörögtek

A térfélcserét követően is támadásban maradtak a vendéglátók, de már annyi helyzetet nem tudtak kialakítani, mint a szünet előtt. A szabolcsiak jobban szűrték a támadásokat. A hajrára azonban ismét felpörgött a meccs, ám a hálók már nem rezdültek meg. Hiába volt a szögletarány 8–3 a hazaiak javára, a vendégek rutinból és némi szerencsével megnyerték a meccset, és tovább jutottak.

KM,nso.hu

Szolnoki MÁV–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion. 800 néző, v.: Oláh (Tóth II., Vígh-Tarsolyi).

Szolnok: Csáki – Németh Á., Papp Sz., Horgosi, Szabó R. – Tisza, Földi (Karacs, 75.) – Tóth B. (Laczkó, 69.), Nádházi (Annus, 61.), Kun L. – Simon A. Edző: Tóth Tibor.

Kisvárd Master Good: Minca – Parcvanija, Izing, Beriosz, Protics – Karaszjuk, Mitosevics (Misic, 75.) – Gosztonyi, Negrut, Kovácsréti (Ilics, 63.) – Milevszkij (Lucas, 63.). Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Negrut (0–1) a 10. percben

Tóth Tibor: – Jól kezdtük a mérkőzést, igaz, kaptunk egy balszerencsés gólt, de utána meg is fordíthattuk volna az állást. Büszke vagyok a csapatomra, mert jól és óriási akarattal futballoztunk. Így kell folytatnunk a bajnokságban is.

Dajka László: – Nem azt játszottuk, amit vártam és láttunk az elmúlt hetekben Az is igaz, hogy más összetételben léptünk pályára, mint az elmúlt mérkőzéseken. Több futballistánkon is látszott a játékhiány. Az első játékrészben hibáink után több helyzete is volt a Szolnoknak. A második félidő már kiegyenlített játékot hozott.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek