A tűzoltók meglátogatták a kórházban fekvő, Duna-parton megsérült asszonyt

Meglátogatták a kórházban és néhány percet beszélgettek a tűzoltók azzal az asszonnyal, aki a tűzijáték után sérült meg a Duna-parton. A tűzoltóparancsnok az asszony kislányának egy tűzoltófigurát küldött ajándékba. A Független Hírügynökség értesülése szerint az asszony állapota stabil, az orvosok szerint állapota javul. Több műtéten esett át, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, de már nem altatják, tudatánál van, képes kommunikálni.

A látogatók – Bérczi László tűzoltó alezredes és Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője – néhány percet beszélgetett a még gyenge édesanyával, majd rövid időre a gyermekosztályon fekvő kislányához is betértek. Neki egy tűzoltó figurát küldött Bende Péter fővárosi tűzoltóparancsnok, de az ajándékok között egy plüssmaci és egy kis tűzoltóautó is volt.

A szerencsétlenül járt asszonyt és kislányát 21-én reggel találták meg a parti köveken. Az elsődleges orvosi ellátást után speciális eszközökkel hozták fel a súlyosan sérült anyát, akit lányával együtt kórházba szállítottak.

A Független Hírügynökség értesülése szerint az asszony állapota stabil, az orvosok szerint állapota javul. Több műtéten esett át, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, de már nem altatják, tudatánál van, képes kommunikálni. Az asszonyt gerinc és végtagsérülésekkel szállították az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe, ahol jelenleg is van, egyelőre nem tudni, teljesen felépülhet-e. Ötéves kislánya csak kisebb sérüléseket szerzett, ő már jól van.