A Turulnál ütközött három autó

Akt.:
A Turulnál ütközött három autó
Borsod-Abaúj-Zemplén – Sajnos az elmúlt 24 óra sem múlt el súlyos baleset nélkül…

Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról a balesetről beszélt munkatársunknak összefoglalójában, amely kedd délután történt Miskolcon, a Mexikóvölgy utcában és amelyben kamion és egy személygépkocsi ütközött.

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit is riasztották: a beavatkozó egységek feszítő-vágó berendezések segítségével kiszabadítottak egy embert a személyautóból és átadták a mentőknek. A sérült életét már nem lehetett megmenteni, az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták a hatóságok.

Vilmánynál gázoltak

Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa is a sajnálatos keddi halálesettel kezdte az elmúlt 24 óra történéseit:

“Egy kamion ütközött személygépkocsival, a balesetben egy fő sérült meg, aki sajnos olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” – nyilatkozta.

Volt kedden egy másik baleset is, egészen pontosan Vilmány közelében, ahol egy gyalogost gázoltak el, aki könnyebb sérüléseket szenvedett és került kórházba.

Hajnali baleset

Üveges Csaba egy szerda hajnali balesetről is beszámolt. Eszerint Szikszó felé, a Turul magasságában három személyautó ütközött: itt egy sérültet látta el a mentők, akinek akkor még – a helyszínen – nem lehetett tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése.

ÉM


Halálos baleset Miskolcon, a Mexikóvölgyi úton
Miskolc - Halálos közlekedési baleset történt kedden délután Miskolc és Bükkszentlászló között. Az elsődleges és helyszínen szerzett információink szerint egy lovas kocsi haladt Miskolc irányába, amit már éppen megelőzött egy nyerges vontató, amikor egy szemből érkező Opel Astra vezetője mindezt ...