Bulvár, celeb

2011.04.29. 17:53

Hercegi esküvő: Váratlanul tett egy kört autóval a városban az ifjú pár

<p>Meglepte a brit hercegi esküvőre érkező tömegeket az ifjú pár. Vilmos és Katalin (Catherine) hercegnő autóval tett egy kört London belvárosában. Vilmos Aston Martinján a hátsó rendszám felirata a JUST WED (FRISS HÁZAS) volt.</p>

A herceg által vezetett autó váratlanul hajtott ki a Buckingham-palotából, és hatalmas lelkesedést váltott ki a királyi rezidencia előtt várakozókból. Vilmos nagyanyja, II. Erzsébet királynő a pénteki esküvő után adományozta a párnak a Cambridge hercege és hercegnője címet.

A trónöröklési sorban második Vilmos édesapja, Károly herceg rezidenciájáig, a Clarence House-ig hajtott a nyitott tetejű sportkocsiban, amelyen a tanulóvezetőknek Angliában kijáró L betűs matrica díszelgett. Az elöl felszalagozott, hátul lufikkal díszített autóban Vilmos és felesége lassan haladt végig a Buckingham Palota előtt vezető sugárúton, a Mallon.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!