DVTK

2019.09.01. 21:00

Emberhátrányból is nyerni tudott a Fradi

AZ OTP Bank Liga 5. fordulójában kikapott a Diósgyőr, FTC vs. DVTK 1-0 (1-0).

Fotó: Homoky György

Az első félidőben Branislav Danilović bravúrral védett büntetőt, majd a hazaiak erősen lesgyanús helyzetből megszerezték a vezetést. A folytatásban az FTC kissé visszahúzódott, és gyors ellentámadásokra játszott, a DVTK pedig a hajrában elsősorban centertezésekkel próbálkozott, de az egyenlítés nem sikerült.

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Budapest, Groupama Aréna, 7000 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Kóbor Péter, Szalai Balázs; Farkas Ádám, Szőts Gergely).

FTC: Dibusz – Botka, Blažić, Dvali, Ćivić – Sigér, Ihnatenko – Isael, Bőle, Zubkov – Sihnevich. Vezetőedző: Serhii Rebrov.

DVTK: Danilović – Shestakov, Brković, Karan, Tamás M., Vági – Hasani, Márkvárt, Szabó B. – Tabaković, Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.

Csere: Vági helyett Polgár a 7., Szabó B. helyett Tóth Ba. a 65., Bőle helyett Varga R. a 79., Sigér helyett Kharatin a 86., Hasani helyett Korbély a 89., Zubkov helyett Frimpong a 90. percben.

Sárga lap: Tamás M. és Zubkov a 31., Botka az 55., Shestakov az 57., Bőle a 60., Tabaković a 80. percben.

Piros lap: Isael a 6. percben.

Gólszerző: Sihnevich (1-0) a 38. percben.


Kulcspillanatok

6. perc: Piros lapot kapott Isael, mert megtaposta a földön fekvő Vágit

25. perc: Büntető a hazai csapat javára. Bőle lapos, jobbra tartó lövését Danilović védte, majd a társak tisztáztak

38. perc: Ćivić tört be balról a 16-oson belülre, élesen középre lőtte a labdát, ahol az érkező Mikalai Sihnevich közelről, erősen lesgyanús helyzetből a hálóba tessékelte azt, 1-0


Fernando értékelése:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!