A többség óvatos

A többség óvatos
Már csak egyetlen gyorsasági szakasz volt hátra az 5. iris.hu Zemplén Rallyból, amikor az állva maradt versenyautók megérkeztek vasárnap az encsi szervizparkba.

Ifj. Tóth János, Bahor Bea
A mai első gyorsasági szakaszon megforogtunk, a második és a harmadikon viszont minden rendben volt. A végén nem lehet más célunk, minthogy megtartsuk az előnyünket, és ezzel megszerezzük a bajnoki címet.

Turi Tamás, Kerék István
Ma minden rendben van. Egy gyorsasági szakasz van még hátra az idény utolsó versenyéből. Ez túl sok mindenre nem elég.

Benik Balázs, Somogyi Pál
Rendben volt minden, de Janihoz nem tudtunk lényegesen közelebb kerülni. A hátralévő egy gyorsasági szakasz túl rövid ahhoz, hogy érdembeli változás történjen. Be akarjuk hozni a Focust a második helyre. Bízunk benne, hogy sikerülni fog.

Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós
A mai első gyorsasági szakaszon nem volt jó a gumink, nagyon csúszkáltunk. Az utána következő két szakasz már sokkal jobban sikerült, hiszen hét másodpercről kettőre sikerült fölzárkózni. A végén mindent odateszünk, hogy megfogjuk Tomiékat, bár eddig is kitapostuk a kocsi belét.

Botka Dávid, Gabura Krisztián
Hengerfejes lett a mai nap folyamán az autó, ezért lettünk viszonylag lassabbak. Az A8-ban rajtunk kívül már nincs autó, de az A abszolútban figyelnünk kell, Bútor Robiék ugyanis végig támadnak. Remélem, be tudjuk az autót vinni a célba.

Bútor Róbert, Tóth Vilmos
Sajnos már kevés van hátra, de gőzerővel támadunk, hátha sikerül Botkáékat megfogni. Persze az is fontos, hogy célba érjünk az idény utolsó futamán.

Keller Péter, Spitzer Gábor
Továbbra is jól érezzük magunkat. Nagy csatát vívtunk Kakusziékkal, de a végén túlságosan sokat kellett volna bevállalni, hogy megnyerjük a mai külön csatát. Nekünk az összetett fontosabb: a cél a cél.

Szabó Gergő, Benics Kálmán
Ott folytatjuk ma, ahol tegnap abbahagytuk. Biztonságos, kényelmes autózásra törekszünk és szerencsére problémamentes három gyors van a hátunk mögött. A végén már piros hó is hullhat az égből, akkor is begurulunk, meg kell lenni az N-es bajnoki címnek.

Botka Krisztián, Mihalik Péter
Az első három vasárnapi szakaszon megpróbáltunk gyorsulni, nem sikerült. Ettől függetlenül nem vagyunk elkeseredve. Örülünk, hogy az öcsém bajnok lett az A8-ban, én pedig a dobogó harmadik fokára állhatok föl. Begurulunk az célba, aztán jöhet az ünneplés.

Él István, Mészáros Sándor
A kányi gyorson a rajt után néhányszáz méterrel túl gyorsan érkeztünk meg egy jobb hármas kanyarba, és besokaltunk. Pattogott az autó, majd a domboldalról jöttünk vissza az útra. Kicsit megtört a háta, de egyébként minden oké.

Kakuszi Zsolt, Kakuszi Csaba
Élvezzük a versenyt, minden rendben. Az utolsó gyors érdekes lehet, még az is előfordulhat, hogy esni fog az eső.

RSO MédiA