A tizenharmadiknál érték tetten a miskolci besurranó tolvajt

Akt.:
elfogták a besurranó tolvajt - illusztráció
elfogták a besurranó tolvajt - illusztráció
Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki miskolci kórházakból, kollégiumokból, bárokból, öltözőkből tulajdonított el főleg telefonokat, pénztárcákat és egyéb műszaki termékeket.

Két rendbeli kifosztás bűntett, két rendbeli lopás bűntett és kilenc rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Gergő 31 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus elsejétől szeptember 18-ai elfogásáig tizenhárom bűncselekményt követett el Miskolcon. A férfi kórházakból, kollégiumokból, bárokból, étteremből, öltözőkből tulajdonított el főleg telefonokat, készpénzt, pénztárcát, illetve különféle számítástechnikai eszközöket.

A tolvaj 2015. szeptember 18-án bukott le, amikor az egyik miskolci kórház dolgozói tetten érték és visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s