A tinilány csak egy jelenetet akart utánozni egy pornófilmből, de ezentúl egy zacskóval a testén kell élnie (18+)

Akt.:
A tinilány csak egy jelenetet akart utánozni egy pornófilmből, de ezentúl egy zacskóval a testén kell élnie (18+)
© Illusztráció: getty images
Ausztrália – A 16 éves ausztrál lány és a barátja úgy döntött, megpróbálnak lemásolni egy pornófilm-jelenetet, ám a lány ma már tudja, ez volt a legrosszabb döntés, amit életében meghozott.

Az ABC News számolt be róla, hogy a lány és a barátja egy csoportos anális szex jelenetet próbált lemásolni egy pornófilmből, de a lány olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy az egész életét egy székletgyűjtó zacskóval kell leélnie.

Az ABC News szerint nagyon aggasztó, hogy a világon mindenütt egyre több fiatal próbálja utánozni a pornófilmeket, és a fejükben teljesen összekavarodnak ezek a megrendezett felvételek a valódi testiséggel – ez a legtöbbször lelki, de olykor bizony súlyos fizikai sérülésekkel is jár, mint ennek a lánynak az estében.

Forrás: borsonline.hu


Hong Kong - Ez ám a ciki pillanat: egy IKEA üzlet nagy kivetítőjén, ami ráadásul a bejáratnál van, így aztán minden arra járó láthatta, felnőtt film képkockái kezdtek peregni több percen át - és hogy a helyzet még rosszabb legyen, pont arra járt néhány gyerekes család is, akiket mondani sem kell, al...

A moderátorok mindent megtesznek, hogy töröljék az Instagram szabályzatába ütköző posztokat, ám ez azért nem megy egyik pillanatról a másikra, sokszor órákba telik - akad néhány hashtag, ami rögtön az Insta sötét oldalára vezet... Amikor az Instagram beindult, sokan furcsálták, hogy milyen szigor...