A testi-lelki egészség megőrzéséért – Emődre látogatnak Béky László és munkatársai

Béky László
Béky László
Budapest, Emőd, Miskolc – Béky László, az Echo Tv, Vitalitás, azaz Életerő című műsorának szerkesztő műsorvezetője Pocsai Enikő polgármester meghívására Emődre látogat. A neves természetgyógyász jó ismeretségüknek köszönhetően vállalta el ezt az egészségmegőrző tanácsadást, amelyre munkatársai is elkísérik majd.

Béky László, aki ma Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza, elnöke az Alternatív Orvos- és Természetgyógyászati Egyesületnek és tagja a Magyar Újságírók Szövetségének. Évtizedek óta foglalkozik a szervezet mikrobiológiai harmóniájával, valamint a krónikus betegségekkel, ezek összefüggéseivel és a természetes gyógymódokkal. Öt szakirányú egyetemi diplomával rendelkezik, amelyet kilenc GYEMSZIETI Természetgyógyászati diploma egészít ki: alternatív mozgás- és masszásterapeuta, alternatív fizioterapeuta, életmód-tanácsadó és -terapeuta, fitoterapeuta, szemtréner, reflexológus, bioenergetikus, akupresszőr, füladdiktológus. Mindezekből állami vizsgabizottsági elnök és szakértő is.

Sokféle előadás

Béky László munkatársai is részt vesznek a közönségtalálkozón, ahol megismerhetik az érdeklődők Rácz Éva fejlesztő- és kutatómérnököt, aki az év természetgyógyásza volt 2014-ben, Bichis János gyógygombaszakértőt és Bálint István természetgyógyászt, aki a szervezet energiagazdálkodásával foglalkozik. E szakemberek fogják hasznos és hosszú távra szóló egészségmegőrző tanácsokkal ellátni az érdeklődőket.

Béky László szívesen tesz eleget a felkérésnek, mivel a város vezetője is fontosnak tartja a lakosság testi-lelki egészségének megőrzését. A program, amely 2016. február 12-én 10 órától kezdődik Emődön az Igazgatási épület (Hunyadi u. 27.-29.) emeleti termeiben, teljesen ingyenes. Nemcsak azok érdeklődhetnek a program iránt, akik különböző bel-, bőrgyógyászati és asztmatikus panaszaikra keresnek megoldást, hanem azok is, akik fontosnak tartják az egészségprevenciót, azaz nem szenvednek betegségekben. A nap folyamán személyre szabott tanácsokat kaphatnak, egészségmegőrző előadásokat hallgathatnak, és megismerkedhetünk Béky László meghívott munkatársaival, akik segítségünkre lehetnek egészségügyi problémáink megoldásában.

ÉM
hirdetés


hirdet�s