A termőföld volt a téma a Borangoláson is

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: classhome.hu
Miskolc – Dr. Szinay Attila, a Földművelésügyi Minisztérium jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkára volt a levezető elnöke az V. Avasi Borangolás rendezvénysorozat kísérőprogramjaként a termőfölddel kapcsolatos jogi problémákkal foglalkozó konferenciának.

A miskolci megyeházán megtartott tanácskozás szervezője a Földművelésügyi Minisztérium, a Magyar Jogász Egylet Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyvédi Kamara volt. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a „Földet a gazdáknak” program végrehajtása nemcsak a magyar történelemben egyedülálló vállalkozása a magyar kormánynak, hanem európai szinten sincs példa rá.

A tanácskozáson többek között dr. Horváth Ákos, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) jogi igazgatója, dr. Olajos István docens, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának munkatársa, dr. Andréka Tamás, a Földművelésügyi Minisztérium Jogalkotási Főosztályának vezetője beszélt.

-ÉM-0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s