A térfigyelő buktatta le a miskolci elkövetőt

Elég volt csak rápillantaniuk a térfigyelő kamera felvételeire, a rendőrök azonnal tudták ki az elkövető. L.J. éppen egy padon üldögélt békésen, mikor elfogták… Nézze meg mit rögzített a térfigyelő!:  

Elég volt csak rápillantaniuk a térfigyelő kamera felvételeire, a rendőrök azonnal tudták ki az elkövető, így őt a bűncselekményének elkövetésétől számított alig egy óra alatt sikerült elfogni. Egy miskolci férfi a napokban arról tett bejelentést az Avasi Rendőrőrsön, hogy autójából ellopták mobiltelefonját. A sértett elmondta: miután az Avasi városrész központjában leparkolt cége kisteherautójával, annak hátsó részében árut pakolt. A rakodás közben nem látott rá az utastérre, sőt annak ajtaja is nyitva volt.

Az Avasi Rendőrőrs munkatársa megnézte a térfigyelő kamera által rögzített felvételeket, amelyeken látni lehetett amint egy sötét szabadidő nadrágot és egy fekete fehér színű felsőt viselő úgymond „mackós” testalkatú férfi a sértett gépkocsijából elemel egy mobiltelefont. A városrészt jól ismerő rendőrök azonnal felismerték L. J.-t, aki már több alkalommal követett el különböző és hasonló jellegű bűncselekményeket – tudatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatára.

Megtudtuk: a gyanúsítottat a bűncselekmény helyszínének közelében fogták el a rendőrök, amint éppen egy padon ücsörgött, mivel biztos volt abban, hogy a bűncselekmény elkövetését senki sem látta. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított eljárást a L. J.-vel szemben, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.