„A teljes összeg visszajár”

A tájékoztatón
A tájékoztatón - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének kezdeményezésére és egy sikeres próbapernek köszönhetően a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elismerte, hogy a munkavállalóit nem terhelhetik folyószámláik banki költségei.

„Információink szerint ezen költségek visszamenőleges kifizetése hamarosan megkezdődik. Probléma azonban, hogy a Klik nem akar minden olyan költséget megtéríteni, amelyet a jogszabályok lehetővé tesznek, így felére, harmadára zsugorodva jut el az a pedagógusokhoz. Ezért aki a teljes összeghez szeretne hozzájutni, a bírósághoz kell fordulnia” – hívta fel a figyelmet Nagyházi Zoltán, a PDSZ megyei választmányi tagja és Szűcs Tamás regionális ügyvivő a Miskolci Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság épülete előtt tartandó sajtótájékoztatón pénteken, majd átadták az illetékeseknek e tárgyban fogalmazott keresetet.

ÉM-HE0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s