A település időseit ünnepelték Hejőkürtön

Hejőkürti nyugdíjasok
Hejőkürti nyugdíjasok
Hejőkürt – Hejőkürt Község Önkormányzatának képviselő-testülete megrendezte a szépkorúak estjét.

A szépen megterített, feldíszített, őszi hangulatot idéző kultúrház zsúfolásig megtelt a résztvevőkkel, akik a rendezvény előtt megtekinthették Imréné Gólián Zsuzsanna gobelinképeit.

Strezenecki Stella polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, a szépkorúak megérdemlik a tisztelet. Márai Sándor szavait idézte: „Az élet gazdagabb lesz, ünnepibb és emberibb, ha megtöltöd a hétköznapok néhány percét a rendkívülivel, a jóindulattal és az udvariassal: tehát az ünneppel”.

Ajándékcsomaggal…

Ádám Józsefné saját versét mondta el, a közönség tapssal jutalmazta, majd a Pajkos Fénysugár Alapítványi Óvoda óvodásainak műsora következett.

Újvári Mária nótaénekes szép magyar nótákkal örvendeztette meg a jelenlévőket. A vendéglátás után az önkormányzat képviselő-testülete átadta a helyi logisztikai központ adományaiból összeállított ajándékcsomagot.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s