A Télapó egyszeri és megismételhetetlen

Mosoly a Mikulásnak
Mosoly a Mikulásnak - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Abrakadabra, legyen itt az összes mesehős! – kérte a gyerekekkel együtt a porondmester szerda este az Avalon Park mesebirodalmában.

Sokáig nem is kellett várniuk, hiszen varázsszóra megérkezett Elza hercegnő, Pókember és a Mancs őrjárat szereplői. A gyerekek pedig táncoltak, énekeltek a meseszereplőkkel, sőt közös képek is készültek. Persze az igazi meglepetés még csak ezután következett, hiszen a vendégeknek a karácsonyi dísz­be öltöztetett parkon keresztül kellett eljutniuk a Mikulás házához. Az utat nem lehetett eltéveszteni, a Nagyszakállú otthona előtt tűzzsonglőrök tartottak látványos bemutatót.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám Jánostűzzsonglőr ©

A gyerekeket arra kérték, halkan osonjanak be a házba, fel ne ébresszék Grincset, aki szeretné ellopni az ajándékokat, és szeretne ő lenni a Télapó. „De a Télapó egyszeri és megismételhetetlen” – hangzott el a meseelőadáson. A Mikulás házában igazi meseország várta a gyerekeket, a polcokon színes cukorkák, nyalókák sorakoztak, a gyárban pedig már javában csomagolták az ajándékokat. Az előadás után maga a Mikulás beszélgetett a kicsikkel, és megajándékozta őket.

Regisztráció

Akik szeretnének belesni az Avalon Mikulásának házába, azok december 8-ig megtehetik. Hétköznaponként három, hétvégén és december 6-án öt időpontban kezdődnek az előadások. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás szükséges, amelyet az Avalon Park honlapján tehetnek meg az érdeklődők.

– ÉM –


Varázslatos mesevilágba csöppenhetnek az ünnepi fényekbe öltöztetett Avalon Parkban
Miskolc - Az Avalon Park követi a hagyományokat, és már szerdán megkezdi ünnepi programsorozatát. A programsorozat alatt – november 29. és december 8. között – hétköznaponként három, hétvégén és december 6-án pedig öt időpontban kezdődnek az előadások Miskolctapolcán. Idén még nagyobb szabású Mi...