A távoltartás ellenére visszatért feleségéhez a miskolci férfi

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc, Ózd, Encs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.


A megye rendőri szervei 2016. január 1-jén három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. István 59 éves helyi lakossal szemben.

Az eljárás alá vont személy 13 óra 10 perckor megjelent felesége miskolci lakásánál, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi- és az encsi járőrök további egy-egy fővel szemben szintén a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 
hirdetés


hirdet�s