A tavasz a jótékonysági bálok időszaka Tarcalon

Akt.:
A Harlequin TSE táncosai
A Harlequin TSE táncosai
Tarcal – Március közepén a Harlequin TSE tavaszváró, tavaszköszöntő jótékonysági báljára már jó előre elfogytak a belépőjegyek.

Az est díszvendégei voltak Török Dezső, a B.-A.-Z. megyei közgyűlés elnöke és családja, dr. Kovács János főjegyző és családja, Negrutz Ágoston elnöki főtanácsadó és családja, Cseh Zoltán, a COLAS Északkő Bányászati Zrt. területi igazgatója.

A szépszámú megjelent vendéget Butta László polgármester és Tóth Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte. Ezt követően a táncosoké volt a parketta! Új ruhában, részben új koreográfiákat mutattak be a fiatalok. Repertoáron szerepelt disco- és latin koreográfiák, hip-hop táncok.

A finom vacsorát követően virradatig ropták a táncot a jótékonykodó vendégek. A több mint száz, adományokból összegyűlt ajándékokat éjfél előtt s után sorsolták, mely alkalom volt a szusszanásra is.

A belépőjegyekből és adományokból összegyűlt pénzt a megelőlegezett új ruhák finanszírozására, utaztatásra és a versenyek nevezési díjára fordítják a szervezők.

ÉM-DA
hirdetés


hirdet�s