A Tátrába is megy a DVTK

Akt.:
Brkovic ügye még nem zárult le
Brkovic ügye még nem zárult le - © Fotó: DVTK
Miskolc – Még bő egy hét és elkezdi a téli felkészülést a Diósgyőr.

Hivatalosan a december 11-én, a lillafüredi Palotaszállóban megrendezett közös karácsonyi összejövetellel zárult a 2017-es esztendő a DVTK NB I-es labdarúgói számára (is). Azonban ahogyan az ilyenkor szokás, a futballisták egyéni edzéstervet kaptak a szakmai stábtól arra az időre, amíg nem találkozik újra a keret. Nos erre – amint azt már korábban megírtuk – január 14-én kerül sor, függetlenül attól, hogy ez a nap vasárnapra esik, ugyanis 14 órára írta ki Bódog Tamás szakmai igazgató 2018 első közös óráit.

Január 15-én és 16-án orvosi vizsgálaton vesznek részt a játékosok Debrecenben, míg a következő program január 21. és január 24. között a szlovákiai Magas-Tátrában megrendezett futóedzőtábor lesz (a klub közelebbi helyszínt nem közölt). Január 28-án, vasárnap 11 órától az edzőközpontban tartják az első felkészülési összecsapást, 11 órától a szlovák MSK Rimavská Sobota lesz az ellenfél.

Ahogy kérte: Törökország

Bódog Tamás még tavaly beszélt arról, hogy szíve szerint a téli külföldi edzőtábor helyszíne Törökország lenne (ugyanis már többször járt ott és jó tapasztalatokat szerzett), ez a kívánsága teljesült a szakmai munka irányítójának, mivel február 1. és 11. között Belekben készül majd a tavaszi rajtra a DVTK. A tervek szerint itt három felkészülési mérkőzést játszik a csapat.

A piros-fehérekkel kapcsolatban eddig egy labdarúgóról hangzott el, hogy biztosan Diósgyőrben folytatja: az ukrán szélső középpályás, Sergiy Shestakov. December 8-án arról tájékoztatott a klub, hogy megszületett a megállapodás Dusan Brkovic, illetve a DVTK között, s amennyiben a szerb védő megfelel az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lesz. Úgy tudjuk, ezeket a vizsgálatokat egyelőre nem végezték el, de számít Brkovicra a szakvezetés.

– ÉM –