A tanítványa tárlatát öröm megnyitni

Egy alkotás
Egy alkotás - © Fotó: Kolorline
Kazincbarcika – „Produktív képzelet” címmel nyílt kiállítás nemrégiben Simkó Anett festményeiből Kazincbarcikán, a Gimi Galériában. A megnyitó, ahogy mindig, zenei produkcióval kezdődött, majd Petróczi Gábor, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium igazgatója köszöntötte a megjelenteket.

Ezt követően Bacsó István művésztanár, az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör vezetője szólt Simkó Anett munkásságáról. Mint mondta, öröm számára, hogy egy tanítványának a tárlatát nyithatja meg.

Simkó Anett hetedik éve tagja az Izsó Miklós Képzőművészeti Körnek. A fiatal alkotó a kolorline.hu-nak a kiállított képeiről is beszélt.

– Igyekeztem többféle technikából összeállítani a képeimet, hogy minél változatosabbak legyenek. Szerepelnek akvarell-, olaj- és diófapáccal készült képeim. Továbbá a témákban is próbáltam sokoldalú lenni. Láthatóak csend­életek, figuraábrázolások, tájképek és utcaképek – mondta a fiatal alkotó.

A tárlat május 5-éig tekinthető meg a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s