A szex 20, 30 és 35 évesen

A szex 20, 30 és 35 évesen
Eláruljuk, mitől jó a szex neked, és mitől a szerelmednek, attól függően, hány évesek vagytok.

A szex velejárói az öröm, az elégedettség, a nyugalom, a gyönyör, az önbizalom, no meg a kisbabák. A szex minden életkorban más és más: megvannak a maga szépségei és nehézségei.

SZEX HUSZONÉVESEN…

Amit te szeretsz:
Minden hihetetlenül új, izgalmas és minden megremegteti a szívet: hogy fiatal vagy és kívánatos, hogy óriási lelkesedéssel próbálsz ki valami – vagy valaki – mást az ágyban minden egyes alkalommal. Fiziológiai szempontból ebben a korban a test a csúcsformáját hozza, így adott a lehetőség az emberi élet legintenzívebb fizikai gyönyöreinek átélésére. Az ifjúkori szex alapvetően egyetlen szóval is összefoglalható: szabadság. Elsősorban azért, mert ebben a korban még a nők nagy részének esze ágában sincs házasodni, családot alapítani, gyereket szülni. Óriási szabadságot jelent a tinédzserkori gátlások levetkőzése is.

Amit ő szeret:
Mit nem szeret? A húszéves pasiknak a mennyiség a minőség. Hihetetlenül orgazmusorientáltak, a tesztoszteronszint és a győzelemittas hódítás vezérli őket. Az igazság azonban az, hogy az izgatott és vehemens ifjakat is meg lehet szelídíteni, még ezekben a szexuálisan dekadens években is – ha találnak valakit, akit igazán akarnak, és így rálelnek arra a szexre is, amire igazából szükségük van.

Hogyan lehet teljes az összhang:
A nők sok dologban gyorsabbak, mint a férfiak: hamarabb szoknak rá a bilire, hamarabb érik el a serdülőkort, és küldik vissza a válaszlevelet a „Kérjük, szíveskedjen mielőbb visszajelezni…” sorral záródó meghívásokra. Kivétel sajnos a húszas éveik elején az orgazmus elérése. Sok nő aggódik, hogy partnere túl hosszúnak találja ezt az időt, megjátssza az orgazmust, hogy örömöt okozzon a párjának, és hogy megtartsa őt. Mindeközben a fiúk korántsem ilyen önfeláldozóak az ágyban. Jelentős problémát okoznak a pornófilmek is. Sok fiatal férfi szexuális technikája pornófilmek alapján kitalált fikció. Mi a megoldás? Ígérd meg magadnak, hogy nem mondasz le a kielégülés öröméről, hogy pontosan elmondod, mi az, ami igazán tűzbe hoz. Tedd mindezt a magad és az ő kedvéért.

SZEX HARMINC UTÁN…

Amit te szeretsz:
Egy szó: orgazmusok. Jó sok. A nők több mint fele házas harminc éves korára, és a legtöbbjük fantasztikusan érzi magát az ágyban. Míg az egyedülálló nők 62 százaléka számolt be arról, hogy az aktus során „általában vagy mindig” eljut az orgazmusig, ez az arány a házasságban élő nők között 75 százalék – állítja egy mérföldkő jelentőségű felmérés, amelyet a Chicagói Egyetem készített 1700 nő megkérdezésével. Függetlenül a házasság tényétől, ebben a korban megnövekszik a nők önbizalma, mivel önértékelésük forrásává sokkal inkább a munka, a munkahelyi sikerek válnak, ezáltal sokkal inkább képesek felszabadultan örülni a szexnek és élvezni az együttlétet.

Amit ő szeret:
A férfiaknak ezidőtájt a szex három szót jelent: mélyebb érzelmi kötődés. Harmincéves korára a legtöbb férfi már megismerte saját igényeit és eleget tapasztalt ahhoz, hogy szívesebben adná át magát az érzelmileg is kielégítő szexuális együttlétnek. Most már nemcsak a nő megszerzéséről és az egoépítő hódításról van szó, hanem a késztetésről, hogy örömöt szerezz a párodnak. A férfiak szerint a kapcsolat komolyodása és az elköteleződés után is meg lehet őrizni a kezdeti kötetlenségérzetet.

Hogyan lehet teljes az összhang:
Függetlenül attól, hogy bojtos sapkákat igazítgattok csemetétek buksiján, vagy két végén égetitek a gyertyát az irodában (vagy épp mindkettőt egyszerre), a szex hamar válhat olyan ponttá a tennivalók listáján, amire alig jut idő, még akkor is, ha soha ezelőtt nem vágytatok rá ennyire. Nem hangzik túl szexisen, mégis ez az az időszak, amikor a nők nagy része felfedezi a gyors szex izgalmát. Igaz ugyan, hogy a férfiak szenvedélye már nem korbácsolódik fel olyan gyorsan, mint öt éve, de a spontaneitás óriási erővel bír… Előfordulhat, hogy a szex nem olyan gyakori, mint korábban, mégis újszerű és másképpen kielégítő.

SZEX HARMINCÖT ÉVESEN…

Amit te szeretsz:
Mivel sok harmincöt körüli nőnek van nagyobbacska gyermeke, „a gyors menet – vagy semmi” napjai véget értek. Egyre jobb a szex. A harmincas nők már nem mondanak le semmiről azért, hogy mások kedvében járjanak. Kevésbé gátlásosak, elégedettebbek a testükkel, mint valaha. Még az egyedülállók is büszkén vállalják, hogy elérték azt a szintet az ágyban (is), amikor azt mondhatják: „Kit érdekel, mit gondolnak mások?” Tehát a képességet, amit mindig is akartak: hogy el tudják engedni magukat, és egyszerűen csak élvezzék az életet. Minden területét.

Amit ő szeret:
Sok férfi végre ráébred, hogy akár élvezetes is lehet, ha elidőzik egy kicsit, és rászánja az energiát a szex minden fázisára. Ők nehezebben válnak meg ugyan kamaszkori vágyaiktól, de ezek dacára a harmincöt körüli férfiakat jobban érdekli az előjáték (végre!), ami azt jelenti, hogy kezdik megtapasztalni a gyönyör újabb, eddig csak részben felfedezett végtelen skáláját. Több időt töltenek az orális izgatással, és szívesen fedezik fel, hogyan hozhatják még inkább lázba szívük hölgyét.

Hogyan lehet teljes az összhang:
Az, hogy a partnered végre felfedezte az előjáték áldásos hatásait, sokkal közelebb visz benneteket a teljes harmóniához. Nem beszélve arról, hogy neki is szüksége van egy kis bemelegítésre. A harmincöt körüli férfiakra óriási teherként nehezedik karrierjük felépítése és a családról való gondoskodás felelőssége, így ők maguk a legmesszebbmenőkig tisztában vannak azzal, hogy szexuális késztetéseik korántsem a régiek. Tehát itt az ideje, hogy hasznát vegyük híres női empátiánknak.
Forrás: www.nana.hu